.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Udvalgte links

Indlejret objekt

• Folkeskolen.dk nyheder
    • PD: Elever, der ikke gider idræt, kan motiveres gennem medbestemmelse
      En stor gruppe udskolingselever med negative holdninger til idræt fik lyst til at deltage i faget, da lærerne undervisningsdifferentierede, og gav eleverne medbestemmelse. Det betød bedre undervisning for alle, fortæller Lars Kviesgaard i sit...
    • Bachelor: Vær opmærksom på sproget i biologi
      Skellet mellem naturfag og humaniora er uheldigt, for intet er enten-eller. Man må også kunne fortolke sprog og kommunikation, hvis man vil lære om immunsystemet, fotosyntesen eller kvantefysik, siger Camilla Trankjær i sit bachelorprojekt.
    • Mød syv nye sprogbloggere på folkeskolen.dk
      I maj og juni har folkeskolen.dk’s bloggerunivers fået syv nye skribenter, som alle skriver om sprogfagene – dansk, tysk, fransk, engelsk og dansk som andetsprog. Læs om dem her og besøg deres blogs.