.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Udvalgte links

Indlejret objekt

• Folkeskolen.dk nyheder
    • Koldt strandbad og kanalrundfart er understøttende undervisning
      Lærere og pædagoger på Skolen ved Bülowsvej melder særlige interesser og kompetencer ind til ledelsen. Det bliver til et stort katalog til elever på mellemtrin og i udskolingen, der kan vælge blandt de mange linjer.
    • Reformens nye fag er stadig ikke i mål
      Hver skole har sin form for understøttende undervisning – eller oftest slet ingen form. Ingen klar retning, som pædagoger og lærere kan følge. Derfor flagrer det mange steder – og stats- ministeren overvejer at gå tilbage til »rigtig undervisning«.
    • Erhvervsskolerne uddanner for få
      Regeringen ønsker, at flere tager en erhvervsuddannelse. Men antallet af elever der færdiggør en erhvervsuddannelse er stagneret. I 2017 kom 79 procent flere nyuddannede med en lang videregående uddannelse sammenlignet med for ti år siden. Samme år fik...