.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Udvalgte links

Indlejret objekt

• Folkeskolen.dk nyheder
    • SF og R: Riisager begår forligsbrud med indførelse af sprogprøver
      Hvorfor er obligatoriske sprogprøver i børnehaveklassen ikke et brud med folkeskoleforliget? Sådan lyder spørgsmålet i al sin enkelthed til et samråd, to af forligspartierne bag folkeskolereformen har indkaldt undervisningsministeren til.
    • Kommune opgraderer sine læsevejledere med praktisk undervisningsforløb
      Byrådet i Kolding har afsat en halv millioner kroner årligt til at styrke læringsmiljøet for ordblinde elever. I første omgang får 33 læsevejledere udviklet deres kompetencer. Undervejs skal de lave aktioner for ordblinde elever på deres egne skoler.
    • Troels Lund Poulsen er blevet fagforeningsbegejstret
      Beskæftigelsesminister og i øvrigt undervisningsminister i et halvt år i 2011 - Troels Lund Poulsen, Venstre, har fået et helt andet forhold til fagbevægelsen og den danske model efter, at han er blevet beskæftigelsesminister. "Jeg er fan af den danske...