.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Udvalgte links

Indlejret objekt

• Folkeskolen.dk nyheder
    • Karin havde ondt af den elev, hun var nødt til at fastholde
      Karin er lærer på en mellemstor skole på Sjælland. Hun har været lærer i 19 år og har undervist alle klassetrin. Nu har hun mellemtrinnet.
    • Årets bedste lærerprojekter er kåret
      I dag blev årets bedste lærerprojekter fejret. Det skete, da Lærerprofession.dk for syvende år havde inviteret til stor fejring af de bedste bachelor- og pædagogiske diplomprojekter i København med deltagelse af bl.a. undervisningsministeren.
    • Lærerprofession.dk: Se hvem Folkeskolens pris gik til i år
      Her til eftermiddag blev de bedste lærerprojekter fejret ved lærerprofession.dk's prisuddeling i København, og traditionen tro uddelte Fagbladet Folkeskolen sin pris til det bedst formidlede bachelor- og diplomprojekt. Se hvem, der løb med de to priser.