Skoleindskrivning

Inden skolestart

Skoleskift

Fra onsdag den 22. november 2017 til søndag den 31. december 2017 kan du indskrive dit barn i børnehaveklasse med start til august 2018.

Tirsdag den 28. november 2017 er der traditionel indskrivning til børnehaveklassen på Svartingedal Skole. I er velkomne til at komme og indskrive digitalt fra kl. 8.00 -15 på kontoret og fra kl. 15 - 17 på skolebiblioteket.

Du indskriver digitalt med brug af dit NemID. Har du ikke et NemID, kan du bestille et på linket til højre.

Du kan ikke indskrive på mobil, iPad eller tablet - kun på pc.

Linket til indskrivningssiden aktiveres den 22. november 2017. Du finder ligeledes dette link til højre.

Du kan se flere oplysninger om indskrivningen og få hjælp på Bornholms Regions Kommunes hjemmeside på linket til højre.

Svartingedal Skoles kontor er naturligvis også behjælpelig, såfremt du har spørgsmål til eller brug for hjælp i forbindelse med indskrivningen.

I starten af juni måned modtager du og dit barn invitation til velkomstmøde den 12. juni 2018 for nye børnehaveklasseelever.

På velkomstmødet hilser børnene på deres nye klassekammerater, ser klasselokalet og hilser på lærere og pædagoger.

Med invitationen følger klasselisten.

Inden skolestarten i august vil du også have modtaget brev om mødetid og andre praktiske oplysninger.

Skal dit barn skifte skole, kan du på Bornholms Region Kommunes hjemmeside finde blanket om skoleskift.

Vær opmærksom på, at der kræves underskrift af den eller de, der har forældremyndigheden.

For at kunne optages på den ønskede skole, skal der være plads. Kontakt skolen om dette.

Du kan læse mere om regler for skoleskifte på Bornholms Region Kommunes hjemmeside. Klik på linket til højre.

Til højre finder du links til blanketten.

Links til skoleindskrivning

Bestille Nem-ID